Hoi NFT artiest,

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om via onze website jouw NFT kunst extra te promoten!

 

Veel artiesten willen niet de rondslomp om hun NFT kunst te promoten, maar willen zich juist blijven concentreren om mooie NFT kunst te maken. NFT Kunst Galerie helpt je hierbij!

 

Wij zetten jouw NFT kunst op onze eigen website. Tevens promoten we via onze andere sociale media zoals Twittter , Instagram en Facebook. We zijn een groeiend bedrijf met het geloof dat NFT kunst ook zal doorbreken in Nederland. En jij kan hier van het begin af aan bij zijn.

 

Eventueel is er een optie dat wij jouw NFT's gaan plaatsen op Opensea Markplaats https://opensea.io/NFTkunstgalerie 

 

Wat kost dit allemaal? 

 

- Een eenmalige betaling van 19,95.*

- 2,5% fee van Opensea.** (Dit is een optie/ extra service)

 

*Dit zijn administratieve kosten en plaatsing kosten op onze website en andere sociale media. **Tevens zetten wij op Opensea een extra 2.5% fee op jouw NFT, die wij zelf incasseren. Wij zetten totaal 7,5% op alle NFT kunstwerken. 5% gaat dus naar jou toe. Dit houd in zodra jouw NFT verkocht en doorverkocht word er telkens een fee van 5% naar jou toe gaat. Je kan het uit laten betalen wanneer je wilt. Let wel op dat waardes kunnen stijgen of dalen, omdat het om Ethereum valuta gaat. Lees eventueel hier meer over op NFT UITLEG

 

Geïnteresseerd of heb je nog andere vragen? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder. Na betaling en ontvangst van jouw NFT kunst en/ of geluid, plaatsen wij dit direct op Opensea.

 

Alvast hartelijk dank voor je vertrouwen en laten we met z'n allen NFT kunst & geluid groots maken in Nederland!

 

Groetjes Timo & Mariska